Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

El Cirque du Soleil torna a apostar per Andorra


 

Cirque du soleil Scalada Andorra

 

Després de celebrar quatre exitoses edicions de forma consecutiva (Scalada 2013, Scalada Mater Nature 2014, Scalada Storia 2015, Scalada Vision 2016) la prestigiosa companyia del Cirque du Soleil torna a apostar novament per Andorra portant fins al Principat, de l'1 al 30 de juliol, Scalada Stelar, la cinquena i última part de la sèrie Scalada. Gràcies a aquesta nova representació, que tornarà a ser un espectacle gratuït i únic a tot Europa, Andorra tornarà a penjar el cartell d’entrades exhaurides, tal com va succeir en les edicions anteriors, amb centenars de visitants i turistes disposats a gaudir d'una experiència inoblidable.

Hotel Pere d'Urg, allotjament ideal per a tota la família

Per això, si estàs pensant a venir a Andorra per gaudir del nou espectacle del Cirque du Soleil, a l'Hotel Pere d'Urg trobaràs el millor allotjament familiar d'Encamp i, al mateix temps, evitaràs la massificació de turistes que s'origina durant les dates en què se celebra la representació. A més, el nostre hotel s'ha posicionat com un dels millors allotjaments familiars d'Andorra i, no cal dir, que la proposta que s'ofereix amb la representació de Scalada Stelar és una activitat ideal per realitzar-la en família. Així, com a referent en allotjament turístic familiar, al nostre hotel trobaràs tot tipus de facilitats d'allò més útils quan es viatja en família, com ara proximitat amb aparcaments, zones d'oci i serveis.

Scalada Stelar, l'atracció del cel

Stelar és la cinquena i última part de la sèrie Scalada. Tot i mantenir el fil conductor de les edicions anteriors, es tracta d'una nova història, un espectacle poètic i acrobàtic sense precedents, amb números inèdits que es faran per primer cop a Andorra. Novament, la fantasia i bellesa escenogràfica seran parts essencials d'una obra que convidarà a l'espectador a descobrir el mon paral·lel que s'estableix entre el cel i la terra. Pel que fa a l'argument, la historia se centra en la figura d'una somiadora, personatge que aconseguirà desvetllar tots els secrets que s'amaguen a l’interior dels núvols.

 

Dates i ubicació

Scalada Stelar es representarà tots els dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes de l'1 al 30 de juliol, amb una representació final el mateix diumenge dia 30. Les representacions començaran a les deu de la nit i duraran 60 minuts. A més, abans de cada espectacle tindrà lloc una animació de 30 minuts amb els personatges de Scalada Stelar. Com en l'edició anterior, el recinte novament estarà cobert i s'ubicarà a l'aparcament públic del Parc Central d'Andorra la Vella. L'aforament està limitat a 5.000 persones per representació. En cas de voler reservar les teves entrades (gratuïtes, a la grada o amb pack hotel), fes clic aquí.