Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

Andorra, en l'epicentre del Skyrunning mundial


 

skyrunning mundial

Per tercer any consecutiu, la Skyrace Comapedrosa torna a estar present en el calendari de les World Series, un selecte club format per les millors curses de muntanya de tot món. Amb aquesta nova edició, que se celebrarà a Arinsal el pròxim 29 de juliol, Andorra irromp de nou en l'epicentre del Skyrunning mundial. Per si no fos prou, la prova d'enguany no només permetrà veure en acció a alguns dels millors atletes del Trail Running Mundial, sinó que també comptarà amb la insígnia Bonus Race, un distintiu atorgat anualment a la millor prova del circuit i que suposa una puntuació addicional del 50% respecte a la resta de curses.

Els millors corredors de muntanya del món

Ruta skyrunning mundial

 

Un elenc de corredors de renom internacional. Aquest és l'escenari que es trobaran totes les persones que assisteixin a la Skyrace Comapedrosa. Així, tot i que encara falta més d'un mes per a la seva celebració, la prova andorrana comptarà amb la presència, ja confirmada, de diferents atletes capdavanters en el Trail Running Mundial. En categoria femenina, les cares més conegudes en la cita d'enguany seran les de les mediàtiques Emelie Forsberg, Núria Picas o l'actual vencedora i campiona de les World Series, Sheila Avilés, mentre que en categoria masculina, Zaid Ait Malek, Dmitry Mityaev o Pere Aurell seran els corredors a batre.

 

Un recorregut de 21 km i 2.300 metres de desnivell positiu

Una prova només a l'abast dels millors corredors del món. Com no podia ser d'una altra manera, la nova edició de la Skyrace Comapedrosa World Series oferirà un recorregut de màxima exigència, no tant pel volum de quilòmetres, sinó més pels seus increïbles desnivells, concentrats principalment en dues fortes pujades que portaran als corredors fins al cel d'Andorra: el cim del Comapedrosa (2945 metres). Tot i que el moment àlgid de la prova arribarà amb la coronació d'aquest cim, durant tot el recorregut els corredors gaudiran d'un circuit d'una gran bellesa, amb zones boscoses, llargues crestes, llacs d'aigües cristal·lines i zones rocoses molt tècniques.

Desnivell skyrace comapedrosa

Gaudeix de la Skyrace Comapedrosa allotjant-te a un hotel d'Encamp

Com en les darreres edicions que han tingut lloc a Andorra, durant la celebració d'aquesta prova d'abast mundial s'espera l'arribada, entre participants, acompanyants i turistes, d'un gran nombre de persones, motiu pel qual es recomana reservar allotjament en un hotel d'Andorra amb certa antelació. En aquest sentit, si el que es vol és evitar la massificació prevista durant aquests dies a la parròquia de la Massana, una de les millors alternatives és reservar allotjament en un hotel a Encamp, ja que juntament amb la Massana, Encamp és la parròquia més propera al lloc on se celebrarà la Skyrace Comapedrosa.