Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

La febre del Black Friday arriba als centres comercials d’Andorra


 

Black Friday Andorra

I és que com no podia ser d'altra manera en un món absolutament globalitzat, la influència del Black Friday ha travessat les nostres fronteres (i les de mig món). La tradició nord-americana que dóna el tret de sortida a la campanya de compres nadalenques, s'ha establert tant a casa nostra com en els països del nostre entorn. Però...

En què consisteix el Black Friday?

Com diu el seu nom en anglès, Black Friday, el traduiríem per Divendres Negre. Amb diverses teories sobre el seu origen i datat als anys 60, essencialment es tracta d'una jornada en la que es poden comprar una infinitat d'articles rebaixats de preu. Podríem dir que es tracta d'unes grans rebaixes concentrades en un únic dia. És cert però, que alguns establiments allarguen el Black Friday durant tot el cap de setmana, tant en les seves botigues físiques com les que trobem en línia.

Com cada any, el Black Friday se celebra l'últim divendres de novembre, en aquest cas el dia 23, l'endemà d'una de les dates marcades en el calendari nord-americà, el Día d'Acció de Gràcies.

Compras Andorra

 

I aquí a casa nostra? On i què podem comprar a Andorra?

Centres Comercials Andorra

Sense dubte, els grans centres comercials d'Andorra són els grans beneficiats davant l'arribada del Black Friday, ja que durant aquest dia s'obté un gran volum de vendes, atraient a clients arribats de tot arreu. Ara bé, influenciats per aquesta gran tendència de consum, i amb la impossibilitat d'abstenir-se a participar, les petites botigues dels grans eixos comercials del país, se sumen a aquesta proposta i omplen els seus aparadors de rètols i anuncis, publicitant les seves ofertes en motiu del Black Friday.

Però la cosa no acaba aquí, ja que la febre dels descomptes i les oportunitats no es limita a l'àmbit dels botiguers, ja ha arribat a pràcticament tots els sectors, i ningú vol deixar passar l'oportunitat d'aconseguir un major número de vendes. Per tant, amb aquesta premissa, podem trobar cafeteries que s'adhereixen oferint un 2x1 en serveis d'esmorzars, òptiques amb promocions en les seves ulleres, perruqueries o fins i tot negocis tan específics com peixateries, agències immobiliàries o concessionaris de cotxes.

A més, des de Govern, a través d'Andorra Turisme, es posa en marxa una campanya de comunicació als mercats de proximitat per donar a conèixer aquest esdeveniment que es realitzarà del 16 al 24 de novembre. Andorra s'afegeix a aquesta iniciativa comercial, amb l'objectiu d'atraure turistes interessats en l'oferta de shopping del país.

 

Hotels i turistes atrets pel Black Friday

I és que sembla que el pastís és prou gran per repartir entre molts. Aquesta és la intenció que té Andorra com a país en aquesta diada de compres. Amb les campanyes publicitàries engegades en els països veïns, es pretén que el Principat s'ompli de turistes que aprofiten la visita al país per fer les primeres Hotels i restaurants de tota la nostra geografia, es beneficiaran amb la possibilitat d'allotjar milers de visitants, algun d'aquests establiments, també ofereixen algun tipus de descompte, òbviament, sota el paraigua del Black Friday.

Amb tot, no només seran les botigues del país les que treguin profit d'aquesta jornada, sinó que la proposta d'Andorra va més enllà. D'aquesta manera, a la seva àmplia oferta turística habitual, s'hi inclouen altres serveis atractius com els relacionats amb la neu i la muntanya, a més d'obtenir un gran estalvi en les compres nadalanques que es realitzin al Principat.

Per tant, per aquells que ens visitin i per als de casa, si entreu a una de les botigues de roba d'Andorra, un basar o una agència de viatges, que sapigueu que el Black Friday ens ha envaït, i ja que el tenim aquí, perquè no aprofitar-lo?

Podríem dir que tot s'hi val quan es tracta del Black Friday, ja que són diversos els sectors que se'n poden aprofitar i, sent així, tots ells han carregat piles per fer front a aquesta jornada. Ara bé, per aquells que no vulguin banys de masses, no cal que pateixin perquè tindran una nova oportunitat, ja que el dilluns següent, i seguint amb les tradicions foranes, tenim el Cyber Monday, un altre esdeveniment en el qual les botigues i comerços, especialment els digitals, oferiran els seus productes amb atractives ofertes als seus potencials clients.