Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

Per Nadal, cada ovella al seu corral. I en cap d'any ... a Andorra!


 

Cap d’any Andorra

Sovint imaginem, i fins i tot arribem a planificar, viatjar a un altre país per passar el cap d'any. Sovint imaginem que al país de destinació trobarem els paisatges d'hivern i l'esperit típic de les festes nadalenques. I sovint, deixem de fer aquest viatge per diferents motius, ja sigui el cost del viatge, les dates o la disponibilitat. Avui plantegem una opció factible que resol aquests contratemps i convencerà a petits i grans. No cal viatjar molt lluny. Descobreix el país dels Pirineus, on trobaràs tot el que busques.

 

Acaba l'any bé i comença’l millor passant el cap d'any a Andorra

Cap d’any Andorra

La data del 31 de desembre, la tenim marcada al calendari com un dia especial, com aquell dia en què volem fer alguna cosa diferent per acomiadar l'any i començar el següent de la millor manera.

Influenciats des de molts sectors, tenim al cap una imatge preconcebuda de l'època de Nadal, amb un entorn natural pintat amb el blanc de la neu, carrers engalanats per a l'ocasió i petites pinzellades de fum que emanen de les xemeneies de les cases. Amb aquests elements ja podem dibuixar la típica postal nadalenca i que tendim a perseguir.

Doncs bé, tota aquesta imatge tan bucòlica la trobem a Andorra durant l'època hivernal, una postal que es fa irresistible i per tant, una molt bona opció per ser elegida com a destí idoni per cap d'any.I és que passant el cap d'any a Andorra, no només trobaràs aquest entorn idíl·lic, sinó que també tens un ventall infinit de propostes lúdiques i activitats per a tota la família.

En aquest sentit, l'Hotel Pere d'Urg ja està escalfant motors per oferir a tots els seus hostes les propostes més atractives per fer que el canvi d'any sigui inoblidable.

 

I com a colofó ... cap d'any a Andorra.

hotel andorra cap d’any

A més del sopar de gala i la festa de cap d'any que molts establiments del país organitzen, l'oferta cultural, gastronòmica i d'oci són altres atractius que trobarem i que ens faran decidir cap a una proposta o altra.

Sens dubte, l'opció més reclamada pels quals passen el cap d'any a Andorra és la de poder gaudir de llargues jornades esquiant a alguna de les fantàstiques pistes del país, ara bé, hi ha moltes altres, ja tinguin o no relació amb l'esquí.

 

Descobreix les muntanyes d'Andorra i les seves possibilitats

Andorra és la destinació perfecta per als amants de la muntanya, en qualsevol època de l'any, però quan arriba l'hivern, i sobretot, el Nadal a Andorra, el país es converteix en destí de multitud de visitants que busquen noves experiències sense renunciar a la sensació de trobar-se com a casa.

Deixar els esquís guardats no vol dir que no puguem gaudir de la neu i la muntanya, ja que hi ha diverses activitats que podem fer sols, en parella o en família. L'aventura de pujar a un trineu tirat per gossos, conduir una moto de neu o caminar amb raquetes de neu pels fantàstics boscos del país, són algunes de les propostes que podem trobar relacionades amb la neu més enllà de l'esquí.

Ofertes cap d’any andorra

 

La màgia del shopping, la desconnexió i la cultura en un entorn nadalenc

hotel andorra cap d’any

Si ens allunyem de la muntanya (no gaire) podrem fer les últimes compres abans de l'arribada dels Reis Mags d'Orient tot passejant pel poblet de Nadal instal·lat a la plaça del Poble de la capital. És quan el shopping es converteix en màgia.

Per als que busquen cultura, podran completar el circuit d'esglésies i ermites romàniques que durant aquestes dates estan especialment boniques, integrades en el paisatge i amb els ornaments típics de l'època.

Els amants de la bona cuina podran delectar-se amb la gastronomia més selecta o amb els plats tradicionals de muntanya que podem trobar a les bordes repartides per tota la geografia andorrana.

Però si la teva intenció és desconnectar i relaxar-te, també encertaràs. Vistes excepcionals, centres termolúdics, confort, tranquil·litat, ... i des de l'habitació, quan obris la finestra, et sentiràs especial, amb l'agradable sensació que et trobes al mig del Nadal.

Així doncs, el viatge imaginat ja està planejat: cap d'any a Andorra, un món d'il·lusions prop de casa.