Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

Les estacions d'esquí Andorra, llestes per a la temporada 2018/19


 

estacions esqui Andorra

Comença el compte enrere per a l'inici de la temporada d'esquí a Andorra. Les estacions ja han començat la posada a punt de les seves instal·lacions perquè, un any més, el país es converteixi en la destinació principal dels esports de neu dels Pirineus. En aquest inici de temporada, tant Vallnord com Grandvalira presenten diferents novetats per als amants de l'esquí. Una d'elles serà, novament, el Forfet Ski Andorra. Aquest passi, que es comercialitza per segon any consecutiu, permet esquiar en qualsevol de les estacions d'Andorra (Grandvalira i Vallnord). Així mateix, amb el forfet de Ski Andorra, que a partir del 21 de desembre costarà 1160 euros, Grandvalira també posa a la venda un nou forfet amb tarifes complementàries, que permet esquiar en el sector d'Ordino-Arcalís de Vallnord.

No obstant això, abans, cal tenir en compte que la data d'obertura d'ambdues estacions està molt a prop. Mentre que Grandvalira estrenarà la seva nova temporada l'1 de desembre, Vallnord ho farà abans (el 17 de novembre), sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables.

Així, davant una temporada d'esquí que s'iniciarà en breus, els esquiadors que visitin Vallnord i Grandvalira observaran que ambdues estacions han treballat notablement en la millora de les seves instal·lacions per facilitar l'accessibilitat a les diferents zones esquiables. En aquest sentit, amb l'arribada a Andorra de la Copa de Món d'Esquí Alpí de 2019, Grandvalira ha preparat les seves instal·lacions pel que serà l'esdeveniment esportiu més important de l'any al Principat, i ho ha fet ampliant les seves places d'aparcament i habilitant diferents espais per a tots els assistents i professionals de la prova.

 

El sector d'Ordino-Arcalís s'uneix a Grandvalira per al llançament d'un nou forfet de temporada

novetats nova temporada

Per a aquesta nova temporada, els amants dels esports de neu tindran la possibilitat d'esquiar a Andorra i fer-ho en les seves dues estacions, a un preu molt suggerent. Les parts implicades en el llançament del nou forfet de temporada, SAETDE i ENSISA, permetran als esquiadors obtenir el passi de temporada per a l'estació de Grandvalira i, pagant un suplement, tindran a més accés al sector d'Ordino-Arcalís. Aquesta era una de les grans incògnites de la nova temporada que, finalment, ha sortit a la llum atenent a les peticions de molts esquiadors desitjosos de comptar amb aquest forfet. El nou passi de temporada, resultat de l'associació de les entitats anteriorment esmentades, seguirà disponible durant almenys 10 anys i ampliarà el ventall d'ofertes d'esquí andorra que ja hi ha actualment.


D'altra banda, quant a les instal·lacions, Vallnord ha construït per a aquesta nova temporada un telecabina en el sector d'Ordino-Arcalís, permetent la unió de l'Hortell amb la Coma i agilitant d'aquesta manera la circulació d'esquiadors a l'estació. Un procés que, a més, permetrà accedir a la zona de la Coma, situada a 2220 metres, inclus amb condicions meteorològiques adverses.

Pal-Arinsal, per la seva banda, compta amb una inversió superior a la de l'any anterior, amb més de 3 milions d'euros. Aquest augment del pressupost es destinarà principalment al sistema de producció de neu per garantir un estat òptim de les pistes d'esquí andorra. D'aquesta manera, s'invertirà en la remodelació dels circuits i canons de neu, a més de construir-se una bassa de 27.000 m³ per emmagatzemar aigua, que s'utilitzarà per a la producció de neu artificial. Unes accions que sumades a l'ampliació dels quilòmetres esquiables del sector, duta a terme a les pistes del Planell i el Gall, oferiran una millor experiència i servei a l'esquiador.

ofertes esquí Andorra

 

Grandvalira, escenari de les finals de la Copa del Món d'Esquí Alpí

Després de molts anys, l'elit mundial de l'esquí alpí tornarà de nou a Andorra i, en aquesta ocasió, ho farà per la porta gran amb la celebració de les finals de la Copa del Món de 2019. De l'11 al 17 de març, Grandvalira es convertirà en el aparador més gran de l'esquí alpí mundial, on es disputaran els títols de les disciplines de gegant, supergegant, descens i eslàlom de les categories masculina i femenina.

Així, gràcies a albergar les finals de la Copa del Món d'Esquí Alpí, l'estació ha millorat l'accés d'entrada a les pistes d'esquí andorra, més concretament el del sector de Soldeu-El Tarter. A més, oferirà un total de 450 places d'aparcament noves, situades al peu de la pista Avet. La Copa del Món d'esquí es tracta de l'esdeveniment esportiu de l'any al Principat i suposarà un gran impuls per a la marca "Andorra" com a destinació d'esquí a escala internacional, en un escenari inigualable, que reunirà els 25 millors esquiadors del planeta.

pistes esquí Andorra