Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

Hotel per a estades esportives a Andorra


 

Propers a principals ports de muntanya i vies d'entrenament per a ciclistes

Hotel a Andorra per a estades esportives, entrenament d'equips professionals i preparació d'esportistes individuals d'elit a la parròquia d'Encamp.

Hotel Pere D'Urg, amb una situació privilegiada al cor d'Andorra, compta amb totes les comoditats necessàries per al allotjament d'equips i esportistes individuals que volen fer un entrenament a Andorra.

Motius per allotjar-se a l’hotel Pere d’Urg

  • Ubicació: ens trobem al centre del país a 1.300 metres d'altura, amb fàcil accés tant des d'Espanya com des de França. La nostra ubicació és cèntrica, però en una zona de gran tranquil·litat al poble d'Encamp.
  • Capacitat d'allotjament: disponibilitat per allotjar 100 - 150 persones. Les habitacions de l'Hotel Pere d'Urg es caracteritzen per ser àmplies, diverses d'elles amb terrassa i vistes.
  • Complexos esportius: Hotel Pere d'Urg té una ubicació immillorable pel que fa al Complex Esportiu d'Encamp. Aquest centre es caracteritza per l'experiència en rebre a professionals d'alt nivell de diferents esports, així com grups d'esportistes d'alta competició. En les seves instal·lacions, aquest centre d'alt rendiment disposa de : piscina olímpica coberta, camp de futbol, sala de gimnàstica, sala de musculació, sales de reunions, etc.
  • Serveis per a esportistes: al nostre hotel a Encamp podem adaptar els nostres serveis per a esportistes i grups d'esportistes, prèvia consulta i reserva dels mateixos.
Instal·lacions per a l'entrenament d'esportistes professionals

 

Hotel a Andorra per a esports de neu

Grandvalira: domini esquiable i d'alta competició FIS

Durant la temporada d'hivern, la situació del nostre hotel cobra vital importància: hotel Pere d'Urg és a pocs minuts del FUNICAMP, accés directe a pistes d'esquí de Grandvalira en el Sector Encamp.

Els esportistes especialitzats en esports de neu, troben al nostre hotel totes les comoditats necessàries per als seus entrenaments a les pistes d'esquí de Grandvalira.

Consulteu a Hotel Pere d'Urg que amb gust l'informarem sobre disponibilitat i tarifes per a realitzar una estada esportiva a Andorra.