Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

Acollidor Hotel a Andorra ideal per a grup de jubilats


A la parròquia d’Encamp

L’arribada de la calor i el bon temps de la primavera posen el tret de sortida a les excursions, viatges i vacances de les persones majors de seixanta anys, gent gran i grups de jubilats. A l’Hotel Pere d’Urg d’Encamp, a Andorra, portem molts anys servin a aquest sector, provinents tan de França com d’Espanya, procurant sempre fer de la seva visita una estada inoblidable.

Hotel amb capacitat per a 100-150 persones

Amb capacitat per a grups de 100 a 150 persones, unes habitacions i banys amples, algunes amb terrassa i vistes al riu i amb totes les comoditats d’un Hotel cèntric de la Parròquia d’Encamp, a l’Hotel Pere d’Urg podreu gaudir d’una magnifica estada en una zona tranquil·la, prop de tots els serveis i el caliu acollidor de la fauna i flora de les muntanyes i rius del voltant.

Serveis de l’Hotel per a grups de jubilats

Dos dones grans d’aparença jove saludant alegrement a traves d’un marc de flors en forma de cor

El que realment valoren els nostres hostes, sobretot la gent gran i jubilats, es el nostre compromís en posar tota l’atenció en temes com la seguretat, prevenció de riscos y una gran capacitat del personal per oferir el millor tracte personal i atenció a l’hora de resoldre qualsevol problema que pugui sorgir.

Activitats de l’Hotel per a gent gran

Vistes des de les torres de les muralles de Carcassonne, a França

L’Hotel organitza, durant tot l’any, diferents tipus d’activitats per a grup de gent gran. Des de finals d’hivern fins ja ben entrada la primavera, organitzem sortides amb raquetes de neu per racons encantadors de la parròquia d’Encamp acompanyades per un guia, també proposem activitats de senderisme i visites culturals a museus i edificis emblemàtics del Principat d’Andorra.

De cara al turisme de la gent gran provinent d’Espanya, organitzem sortides a Carcassonne; per a les persones que venen de França la destinació amb més sortida és Barcelona.

Si organitzes viatges i sortides per a grups de jubilats i tens pensat visitar Andorra, l'Hotel Pere d'Urg és, sens dubte, l'Hotel ideal on parar a descansar.

Imatge interior de la basílica de la Sagrada Familia, Barcelona