Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

Notícies, novetats i activitats a Andorra


Caldea o Inúu + Hotel

Caldea o Inúu + Hotel

Gaudeix del relax i del benestar a Andorra. Des del nostre hotel et recomanem Caldea per a pasar una bona estona de relax i diversió amb tota la família. I si el que necessites és un tractament especialitzat de benestar, et recomanem Inúu. Aprofita les nostres ofertes d’hotel + Caldea.

Descobreix shopping i oci a Andorra

Descobreix shopping i oci a Andorra

A Escaldes i Andorra podràs gaudir d’una gran varietat en oci, comerç i cultura. Botigues, restaurants, cinemes, espectacles… Apropa’t a conèixer i a gaudir del shopping a Andorra, tot això repartit entre l’Avinguda Meritxell i la zona peatonal de l’Avinguda Carlemany.

Activitats d'hivern a Andorra

Activitats d'hivern a Andorra

Ha arribat l'hivern, i des del nostre hotel a Andorra et proposem una àmplia varietat d'activitats per gaudir d'Andorra a l'hivern. Des de les més comunes d'aquesta època: Esquí, snowbard, motos o raquetes de neu ... Com a activitats per a tota la família, compres, allotjament + Caldea, Naturlandia

Escapada d'esquí a Andorra

Escapada d'esquí a Andorra

Aprofita les ofertes i paquets d'Esquí més Hotel Pere d'Urg per fer una escapada a Andorra i gaudir d'un cap de setmana en parella, en família, ... per divertir-te o per relaxar-te.

Activitats d'estiu: Senderisme a Andorrra

Activitats d'estiu: Senderisme a Andorrra

Els qui gaudeixen del senderisme a la muntanya, a Andorra trobaran un entorn natural únic. Els camins a Andorra revelen paisatges magnífics, capaços de deixar rastre en els que gaudeixen descobrint la natura en un marc d'incomparable bellesa.

Gastronomia a Andorra

Gastronomia a Andorra

El nostre país és una destinació ineludible per als que valoren la gastronomia original i amb productes de proximitat.Tant al nostre hotel com en els diferents serveis de restauració del país, es troben veritables tresors gastronòmics, plens de tradició i acurada elaboració.