Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

El Saló de la infància i joventut d’Andorra


 


Vídeo de la passada 28ª edició del Saló de la infància i joventut d’Andorra publicat a Radio i Televisió d’Andorra, la televisió pública del país que, com cada any, informa de l’esdeveniment i en fa difusió.

28ª edició del Saló de la infància d’Andorra a Encamp


Saló infància i joventut Andorra EncampDes de fa ja 29 edicions, durant les festes de Nadal i Cap d’Any, el Comú d’Encamp organitza el Saló de la infància i joventut d’Andorra a Encamp. Amb aquest important esdeveniment d’oci, la parròquia encampadana ofereix un seguit d’activitats dirigides a un públic menor d’edat que, a l’hora, se sumen al conjunt d’activitats lúdico-esportives que es poden realitzar arreu del Principat. Així, any rere any, durant les festivitats de Nadal i Cap d’Any, el Saló de la Infància d’Encamp es converteix en un espai de diversió de gran format per a totes les famílies de dins i fora del Principat.

Les activitats acostumen a organitzar-se durant els 6 dies posteriors a les festes de Nadal, del 27 de desembre a l’1 de gener al Complex Esportiu d’Encamp i del 3 al 5 de gener al Pas de la Casa.

L’horari de les activitats, que van dirigides a infants i joves d’entre 2 i 18 anys, és de 16h a 21h, cobrint així un espai de temps en què tradicionalment busquem activitats per realitzar en família o amb amics.D’entre les diverses activitats i espectacles lúdics, esportius, d'aventura i manualitats que podem trobar destaquem els següents (segons darrera edició):

  • Tallers per a totes les edats
  • Demostracions de les darreres novetats del món dels videojocs i simuladors virtuals.
  • Competicions i concursos diaris on poder mostrar les teves habilitats en MotoGP, simuladors de vol, de Fórmula 1, motos d’aigua, rallys, surf de neu o bicicleta de muntanya entre d’altres.
  • També es disposa d’una zona especial per als jugadors més fanàtics de Kinect, PlayStation, Wii, Rally, Fifa y altre jocs en linea.
  • Els més petits podran gaudir d’un circuit de cotxes elèctrics, un tren, l’espai Circus, llits elàstics i una ludoteca.
  • O les novetats de les darreres edicions amb 3 simuladors de nova tecnologia com el de caminar per la lluna o el de vol aerostàtic.


Si ets d’Andorra o has vingut a passar uns dies en família per aquestes festes de Nadal pren nota i afegeix el Saló de la infància d’Andorra en el teu Calendari.

El preu de l’entrada de dia té un cost de 5 euros. Els abonaments de sis dies per a Encamp tindran un cost de 18 euros i de 8 euros pels abonaments de tres dies al Pas de la Casa.