Reservar Online

Data Entrada:
Data Sortida:
HABITACIONS
 

Andorra, paradís natural per a senderistes de tot el món


 

Senderisme per Andorra

Si per alguna cosa es caracteritza el Principat és, sens dubte, pel seu imponent patrimoni natural i la seva àmplia oferta de propostes de senderisme per Andorra. Així, gràcies a la seva ubicació en ple Pirineu, qualsevol visitant que arribi al país podrà gaudir de múltiples escapades per Andorra que li permetran descobrir de primera mà els aclaparadors paisatges que conformen el país.

D'aquesta forma, amb les diferents excursions per Andorra que ofereixen tant empreses privades com les diferents institucions turístiques del país, el visitant podrà conèixer les zones d'alta muntanya, amb el pic del Comapedrosa al capdavant (2.943 metres), així com paisatges d'una bellesa excepcional com per exemple la Vall del Madriu-Perafita Claror, declarada l'any 2004 com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Realitza tot tipus d'excursions per Andorra

Independentment del teu nivell com a senderista, a Andorra trobaràs múltiples activitats i excursions de muntanya que et permetran conèixer de ben a prop tota la geografia, fauna i flora que ofereix el país. Així, en funció de la teva condició física i la motivació personal, podràs optar entre diferents escapades per Andorra, amb itineraris de dificultat baixa, mitjana, difícil o de nivell expert.

Sigui quina sigui la teva elecció, no et resultarà gens difícil trobar allotjaments en plena ruta que s'adaptin a tu. Així, l'hotel Pere d'Urg s'ha consolidat com a un allotjament de referènciaa Encamp per a molts senderistes i excursionistes que fan parada en la parròquia encampadana durant les seves escapades.

Excursions per Andorra

 

Cinc rutes de Gran Recorregut i 54 camins

Si el teu objectiu és aconseguir cims i realitzar llargues excursions per Andorra, comptes amb cinc Rutes de Gran Recorregut que passen pel país, així com una extensa xarxa de refugis de muntanya.

En cas contrari, si ets dels que prefereix passar un dia amb els teus en plena naturalesa realitzant tot tipus d'activitats a Andorra, pots optar entre qualsevol dels 54 camins d'Andorra, una selecció d'itineraris a peu per les muntanyes del país, entre els quals destaquen els camins que creuen els Parcs Naturals del Principat.